ADIK KAK LONG TAK NAK KRIM TAPI JUST SIRAMKAN COKLAT PASTU NAK TABURAN KEKACANG.SIMPLE JE.SO KLU NAK TRY KEK NI SILA LIHAT RESEPI ASAL DARI CIK SUE YANG KEJE KAT SAJ,JOHOR BAHRU.
BAHAN2NYA
1 CAWAN TEPUNG GANDUM
1 CAWAN SERBUK KOKO
1 CAWAN GULA
1 CAWAN SUSU PEKAT
1 CAWAN MINYAK
1/2 CAWAN SUSU CAIR
5 BIJI TELUR
1/2 SUDU SODA BIKARBONAT
1/2 SUDU BAKING POWDER
CARA2NYA
PUKUL TELUR,GULA HINGGA KEMBANG.MASUKKAN KOKO,SUSU.BAHAN PENAIK DAN GAUL RATA DAN AKHIR SEKALI MASUKKAN MINYAK.KACAU RATA DAN KUKUS ATAU BAKAR SELAMA 1 JAM .
APA KATA KALAU KAK LONG NAMAKAN KEK INI KEK 1 CAWAN