Selasa, 28 April 2009

PENGUMUMAN

kak long nak buat satu pengumuman:
kak long akan bercuti rehat untuk jangka masa yang tak pasti,
tapi bukan pergi bercuti,cuma berehat untuk mengemas istana yang baru dihuni,
semoga kawan-kawan mengerti dan memahami,
insyallah kak long akan kembali,sudah tentu dengan pelbagai resepi,
dan paparan peristiwa terkini...itu sudah pasti.

4 ulasan:

aKu, kAu, KiTa, mErEka berkata...

amboi...cuti nk pindah umah baru ye...cntik umah...congrats :)

sayanghasni @ yus berkata...

wah!!!!!!!!!!!!!
dah pindah yer..
boleh ler yus datang ziarah rumah baru cenggini...
tolong2 makan, ye tak ???
(cheh, masa kat johor jaya tak nak lak gi)

kaklong69 berkata...

TO LIANA N YUS
thanks a lot...insyallah klu ada rezeki boleh dtg rumah KL tapi tunggu open house le...ni tgh bersepah,maklumlah baru pindah.tapi order kena onn juga.

kakyong berkata...

Rehat jugak tau Kaklong..Jgn bz ngemas sampai tak jaga kesihatan...selamat hari ibu..