Ahad, 14 Disember 2008

KELAS CUP CAKE EYNA






Hari ini besday KL.Tapi KL celebrate lambat sikit sebab kena attend kelas cup cake kat Bukit Indah.Mana lagi dengan Eyna yang comel tu macam KL gak.Kelas mula 9 pagi tapi KL dengan penuh semangat dah terpacak kat pintu rumah Eyna jam 8.30 pagi.Masa tu Eyna sedang berdandan dan KL di sambut oleh Naja anak sulung Eyna.Cute budak tu macam nak bawak balik je.Kemudian Wati yang menggigil kesejukkan pula datang.Hujan renyai masa tu menjadikan KL dan Wati lapar dan bersarapanlah dengan nasi lemak serta muffin coklat chips.Yummy!sampai tak sedar Salwa sampai masa makan tu.Macam-macam di bualkan sampai terlupa yang kita datang ni bukannya nak bersembang tapi nak belajar buat cup cake.Hasil kerastangan KL tu adalah atas tunjuk ajar Eyna.Terima kasih banyak KL ucapkan kat Eyna yang tak lokek bagi tips dan bungkuskan muffin untuk kita semua.

4 ulasan:

JUN berkata...

salam KL..br sempat jenguk ni..timakasih singgah kt blog jun tu..happy birthday ye...amboi, wat kek tuk sendiri la ye tu? ade g? hehe..

Ummi Eyna berkata...

ala KL.. malu gambo kt situ.... anyway.. Happy Birthday KL

masz_73 berkata...

KL..hepibesday!!.. dulu rasanyer KL penah sampai umah cyber sy kan? tp maap lupa nk jenguk KL.. bz..kak.. :P

MIL KL kat KT belah mana? sy pon asal sana juga.. :)

hazlinda hashim berkata...

Kak Long,
Untuk wat deco icing bentuk cam rumput tu guna nozzle no berapa ek?